המותג Born to Stand Out (BTSO) מביא ריחות נועזים ומלאי אופי. הרחתי ארבעה מהם — הנה הרשמים שלי:
Oud Candy (אוד קנדי)
מכירים כלב צ׳יוואווה? מדובר באחד כזה. רעש וצלצולים של אוד חזק, עצי ודומיננטי — סגנון דובאי. אבל אז הוא מתרכך עם ערמות של סוכר וקרמל (אתיל מלטול בשפה מקצועית). בקיצור: סגנון דובאי מעודן, נובח אבל לא נושך.
Purple Stain (פרפל סטיין)
סיגלית מתקתקה עם טקסטורה קרירה ורכה. אני חושבת שהוא תואם לשם — רק שיש תו שגרם לחלק ממי שהיה איתי לחשוב על ריח של תחנת דלק. אחרי כמה זמן הוא פשוט שילוב של ויקטוריה סיגלית עם עור ומשהו ירקרק.
Black Mango (בלק מנגו)
כשהרחתי לראשונה טענתי שזה לא מנגו, אבל ככל שאני מריחה אותו יותר אני מתחילה להאמין בפרסום. המנגו פה מאוד לקטוני, חלבי וקרמי. והחלק של ה-Black? לא סגורה. לפעמים זה מושב עור חלקלק שנדבקים אליו בקיץ, ולפעמים אוד עצי קצת מעושן — אבל זה היופי בבישום, תבחרו אתם. לי דווקא מריח קיצי.
Black Guava (בלק גויאבה)
את זה הכי רציתי להריח — מפגש בין שני דברים שאני לא מחבבת בעליל: גויאבה ואוד. הוא נפתח עסיסי וחמצמץ, לא ממש גויאבה אלא יותר דומדמניות — סלט פירות מתוק-חמוץ. אבל אז האוד וכל תווי האמבר החזקים מתחילים להתחרות. האוד משתלב כל כך יפה עם ה״גויאבה״ שאפשר לומר שמינוס ומינוס יוצרים פלוס.
רוצים להבין איך בונים בושם כמו אלה? זה בדיוק מה שלומדים בקורס הבישום של דאנסנט. 🌸
אהבתם את הסקירה? בואו לרקוח בעצמכם 🌸
כל בושם שאתם אוהבים התחיל ברעיון ובכמה טיפות. בסדנאות ובקורס של דאנסנט תלמדו להרכיב בושם משלכם — מהתו הראשון ועד הבקבוק. יש שאלה? דברו איתי ישירות.